Skip to main content
Dit zeggen onze klanten;

Vandaag, 12 September, heb ik na een lessenpakket gevolgd te hebben bij Afra voor de tweede keer afgereden en ben geslaagd. Vanaf het begin af aan zijn de lessen altijd al persoonlijk en plezierig geweest. In tegenstelling tot de rijscholen waar mijn broer en zus hun lessen hebben gehad, neemt Afra de tijd voor je en stemt een pakket op je af. Je rijdt altijd in dezelfde auto en met dezelfde instructeur, wat zeer fijn is. Ook worden de eventuele tussentijdse toets en het examen pas gepland wanneer je er klaar voor bent, en staat niet vanaf het begin vast. Voor mij waren dit zeker weten de pluspunten van deze rijschool, en ook de punten die deze rijschool zo persoonlijk maken. Ik heb zeer genoten van mijn rijlessen bij Afra, en raad iedereen aan om net als mij dezelfde keuze te maken.  Afra, nogmaals bedankt voor de rijlessen en alle moeite die u voor me heeft gedaan! Mvg, Jesse.

Jesse Eradus

Ben vandaag 19 november 2020 geslaagd! Na een boel lessen door een arm breuk en corona pauze is het me gelukt in een keer geslagen! Afra is een geduldige instructrice die je altijd duidelijk vertelt wanneer er iets mis gaat en waarom het mis gaat. Zo leer je goed autorijden. Daarnaast is het ook gezellig bij Afra.

Bas van der Zwet

Het is eigenlijk al weer ander half jaar geleden dat ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs, maar wil hierbij zeggen dat Afra super fijn les geeft je wijst op dingen en altijd op staat voor een gezellig en leuk gesprek. Nogmaals onwijs bedankt Afra voor de leuke tijd!

Nick

Vorige week ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Dankzij de lessen van Afra was ik hier goed op voorbereid. Afra is een geduldige rijinstructrise. Je weet precies wat je tijdens de lessen moet verbeteren, door haar duidelijke uitleg. Hierdoor ben ik steeds zelfverzekerder gaan rijden, en kijk ik er naar uit zoveel mogelijk te rijden in de toekomst! Ik zou deze rijschool dan ook aanbevelen. Afra nogmaals bedankt voor alle lessen!

Julia S

Dinsdag 26 februari ben ik na een lessenpakket van 40 lessen in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen! De lessen die ik van Afra kreeg, waren altijd erg plezierig en vooral rustig. De manier van lesgeven zorgde ervoor dat ik precies wist wat ik goed deed en waar mijn fouten/verbeterpunten lagen. Met het RIS boekje kon ik zelf altijd nog opzoeken hoe bepaalde manoeuvres het best uitgevoerd konden worden en dit meenemen in de lessen. De tussentijdse toets gaf mij daarnaast ook nog het zelfvertrouwen en de rust voor het werkelijke praktijkexamen. Tijdens de lessen zorgde Afra ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en altijd rustig bleef. Rust was bij mij het allerbelangrijkste. Daarnaast was Afra ook erg flexibel in de afspraaktijden, maar bovenal een hele fijne instructeur om naast je te hebben. Ik heb erg genoten van mijn rijlessen en ben op plekken in en rondom Alkmaar geweest waar ik anders zelf nooit zou zijn gekomen. Ik raad deze rijschool dan ook ten harte aan. Nogmaals bedankt voor alles Afra! Vriendelijke groet, Tara

Tara Boots

Ik wil Afra bedanken voor de fijne lessen die ik bij haar heb kunnen volgen. Deze rijschool is mij aangeraden via vrienden. Afra was heel flexibel qua tijden en tijdens de lessen ontzettend rustig en kalm. Iets waar ik zelf persoonlijk heel veel baat bij had. Uiteindelijk bij het tweede praktijkexamen weten te slagen! Ik zou Autorijschool Rohling zonder twijfel dan ook aanraden.

Max Meijerse

Op 23 januari 2019 ben ik geslaagd!! De lessen bij Afra waren super en je leert echt goed rijden. Afra zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in je rijvaardigheid en ze zal duidelijk aangeven wanneer er iets wel/ niet goed gaat. Afra is een rustig en vrolijk persoon die je stimuleert om je examens zo goed mogelijk voor te bereiden. En ze was altijd op tijd. De tussentijdse toets en examen wordt pas ingepland als je er klaar voor bent. Ik raad iedereen aan om bij Afra rijlessen te nemen! Afra, bedankt voor de rijlessen, de leermomenten en de gezelligheid in de auto. Groetjes, Job

Job Hartjes

op 31 oktober heb ik voor de 2e keer afgereden en ben ik geslaagd! de lessen bij Afra waren altijd leuk en je leerde veel. het is ook fijn dat je altijd dezelfde instructeur hebt en ben blij dat ik nu mijn rijbewijs heb! groetjes, Mandy

Mandy Renckens

Vanochtend (10/10/18) ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Na vele leuke maar vooral ook leerzame rijlessen samen met Afra is dit mij gelukt! Ze gaf mij altijd duidelijke uitleg en bleef hierbij ook positief. Als ik iets niet begreep dan gingen we even langs de kant staan om het rustig te bespreken tot ik het helemaal begreep. We hebben er samen voor gezorgd dat ik nu zelfstandig met zelfvertrouwen de weg op kan. Ik zou iedereen deze rijschool ten zeerste aanbevelen! Nogmaals bedankt voor de leuke goede lessen! Groetjes, Esmee

Esmee Greveling

Op 9-4-’18 ben ik in 1 keer geslaagd met dank aan Afra. Het was een prettige ervaring om van haar les te krijgen, ik kreeg duidelijke uitleg, goede feedback en het was vooral heel gezellig! Nogmaals bedankt voor alles. Groetjes, Sander

Sander Koenz

In 1 keer geslaagd !! Afra heeft mij met goede begeleiding uitstekend voorbereid op mijn praktijk examen. Bedankt voor alle gezellige rijlessen en goede feedback. Gr Joric

Joric van Haastrecht

19 december ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Hiervoor wil ik Afra ontzettend bedanken. Zij heeft mij stap voor stap geholpen richting het examen. Ook bleef zij altijd erg rustig waardoor ik op mijn gemak in de auto zat. Verder begeleidt ze je heel goed door alle examens heen en zit je altijd met plezier in de auto. Hierdoor krijg je ook vertrouwen wat ervoor zorgt dat je steeds beter kan rijden. Daarnaast was zij erg flexibel in de rijtijden wat mij zeer geholpen heeft. Afra, hierbij nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen! Groetjes, Peer

Peer Koopmeiners

Ik ben vorige week gelaaagd voor mijn rijexamen de derde keer lukte het, ik vond Afra een fantastische rijinstructeur haar sterkste kant vond ik dat ze heel geduldig was dit vond ik super fijn ik raad haar zeker aan bij andere die hun rijbewijs willen halen.

Daniel Dumanaw

Op 18 oktober 2017 ben ik geslaagd dankzij de fijne lessen van Afra. Ze geeft een duidelijke instructie. Ik wist wat er van me verwacht werd. Afra blijft heel rustig, wat er ook gebeurd. Zij heeft mij vertrouwen gegeven tijdens het rijden. Het inplannen van de rijlessen verliep heel soepel. Als het een keer toch niet uitkwam ging Afra kijken voor andere mogelijkheden. Afra was altijd op tijd. Verder was het altijd gezellig in de auto. De gesprekjes zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Dank je wel Afra voor alle lessen!

Noah Leithuijser

Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook ik ga de gezellige gesprekken tijdens de lessen wel missen. Autorijschool Afra is zeker een aanrader! Zelf vond ik het een prettige rijschool omdat je altijd dezelfde instructeur en auto hebt, iets wat ervoor zorgt dat je vertrouwen opbouwt tijdens het rijden. Afra, ik wil je nogmaals bedanken voor alle lessen en de gezelligheid!

Jessey Boersen

In 1 keer geslaagd! Altijd heel gezellig tijdens het lessen. Afra laat het je weten waarneer je wat fout doet, maar ze laat het vooral weten wanneer je iets goed hebt gedaan. Ze weet het allemaal erg goed uit te leggen en als je het vraagt is het geen probleem om iets nog een keer uitgelegd te krijgen. Ik zal de rijschool aan iedereen aanbevelen!

Tim van der Zwet

Ik wil Afra bedanken voor de leuke rijlessen en natuurlijk ook bedanken voor het behalen van mijn rijbewijs. Nadat ik mijn theorie-examen had gehaald, heb ik een tussentijdse toets (TTT) gehad waardoor ik een vrijstelling verdiende voor de bijzondere manoeuvres (omkeren, inparkeren, etc.) waardoor ik deze verrichtingen tijdens mijn praktijkexamen niet hoefde te doen. Dit is erg fijn, want dit verkleint natuurlijk ook de kans dat je zakt tijdens je praktijkexamen. Daarnaast blijft Afra altijd heel rustig en ze legt alles duidelijk uit. Qua lestijden is ze erg flexibel, wat natuurlijk erg handig is als je een keer een volle agenda hebt. Afra bedankt!

Jeffrey Zwart

Op 6 februari ben ik, net als velen bij Afra, in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Afra geeft altijd duidelijk uitleg, is flexibel als je een keertje je rijles niet redt, ten alle tijde bereikbaar en een van de belangrijkste dingen altijd vrolijk. Afra heel erg bedankt voor de altijd gezellige rijlessen. Iedereen die nog niet weet waar hij of zij moet autorijlessen, autorijschool Afra is een echte aanrader

Dave Wesselink

Het felbegeerde roze pasje is binnen. Fijne lessen, goede sfeer, flexibiliteit en pas toetsing wanneer jíj daar klaar voor bent. Ik kijk met een goed gevoel terug naar mijn lesperiode en ga dan ook met een veilig én zeker gevoel de weg op! Bedankt Afra!

Jet Rohling

Gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Er was altijd een hele relaxte sfeer in de auto en Afra is heel erg geduldig, dit heeft er mede aan bijgedragen om snel te slagen. Ook vond ik de tussentijdse toets een goede manier om mijzelf voor te bereiden op het examen en om wat minder zenuwachtig aan het examen te beginnen, omdat je al weet hoe het eraan toe gaat. Deze rijschool is een echte aanrader! Afra, heel erg bedankt voor alles. Mvg Jip

Jip van den Boogaard

Geslaagd in 1 keer! Altijd een rustige sfeer in de auto. Aanrader!!

Mick Meijer

Vandaag in één keer geslaagd, met dank aan Afra! Dank voor alle hulp, vertrouwen en rustige uitleg. Ik ga zeker de gezellige en grappige gesprekken wel missen. Autorijschool Afra is zeker een aanrader !

Laurens Jansz

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dit heb ik dit danken aan Afra. Ik heb de lessen altijd fijn gevonden. Afra zorgde altijd voor een relaxte sfeer in de auto en je deed pas wat nieuws als je daar zelf aan toe was. Wat ik erg prettig vond is dat je altijd dezelfde instructeur had en de zelfde auto. Hierdoor bouw je een vertrouwde band op waardoor ik me prettig voelde in de auto. Elke les wist je van te voren wat er ging gebeuren, wanneer je ook zelf het gevoel had dat je klaar was voor je tussentijdse toets en examen in te plannen gebeurde dat. Afra nogmaals bedankt voor alle leuke lessen en ik raad iedereen aan om hier te komen lessen. Groetjes Lisa

Lisa van ’t Boveneind

Op 23-06-2016 ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen. Dit heb ik mede te danken aan Afra. Afra is erg rustig en fexibel. Zorgt ook voor een leuke en vrolijke sfeer in de auto. Verder past ze de lessen aan op jou. Afra is echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame lessen Afra! Groetjes, Stefan

Stefan

Op 12 mei ben ik in 1 keer geslaagd voor me examen. Dit komt mede door Afra. Afra is flexibel voor de tijden om met haar te rijden. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en de tussentijdse toets en examen wordt pas ingepland als je er klaar voor bent. Het was altijd gezellig in de auto en ze was altijd bezig om te zorgen dat je beter leert rijden. Ik wil Afra nogmaals bedanken voor alle tijd en energie die ze erin heeft gestopt. Zeker een aanrader Gr. Joeri

Joeri

Gister geslaagd, heb heel goed les gekregen van afra, ze blijft altijd rustig en vriendelijk, het was altijd heel gezellig

Lasse

Met dank aan Afra ben ik op 16 maart in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Afra heeft veel geduld en is zeer flexibel. Ze zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer in de auto. Ze is heel eerlijk tegen je en laat de tussentijdse toets en het examen pas afnemen als het zeker is dat je er klaar voor bent. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Groetjes Valerie

Valerie Oosterwijk

1 Maart 2016 ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Afra is een prettige vrouw om rijles van te krijgen, ze is heel rustig en legt goed en duidelijk uit. Het was ook erg prettig dat ze me op verschillende locaties kon ophalen! Afra, nogmaals hartelijk bedankt. Groetjes Inge

Inge

27 januari 2016 ben ik in één keer geslaagd voor mij rijbewijs. Ik ben met Afra in contact gekomen omdat ik Afra kende van Douwe. Ik vond het altijd heel fijn om met Afra te rijden omdat ze altijd heel rustig was en als je een keer een foutje maakte er heel rustig op reageerde. Afra is heel flexibel met de tijden van autorijden. Er is altijd wel een oplossing als jij niet kan vanwege school of wat dan ook. Ik wil Afra heel erg bedanken voor haar tijd en voor alle lessen die ze me gegeven heeft. Zeker een aanrader. Melle

Melle Kruit

Woensdag 3 februari 2016 ben ik in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Via een aantal vrienden kwam ik in contact met Afra en hoorde er zeer goede verhalen over. Na een jaar bij haar gereden te hebben, kan ik deze goede verhalen bevestigen. Wat ik heel fijn vond is de persoonlijke aandacht die ze je geeft en het stap-voor-stap leren van nieuwe handelingen. Dit zorgt ervoor dat je geleidelijk klaargestoomd wordt voor het examen en ik ben van mening dat deze manier de kans op in één keer slagen bevordert. Afra, nogmaals bedankt voor het gehele traject en de aandacht die jij er in gestoken hebt. Mitchell

Mitchell Zwart

Gisteren, op 20/01/2016, ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! In het begin was ik vrij bang en zenuwachtig, autorijden leek me eng. Maar al na een paar lessen bij Afra in de auto was deze angst verdwenen! Ik wilde graag een kleine rijschool en persoonlijk contact. Vrienden raadden me aan om bij Afra te gaan lessen, en mijn keuze was snel gemaakt. De lessen waren altijd gezellig (nooit een stil moment in de auto), en het examen en de tussentijdse toets worden pas aangevraagd als je er klaar voor bent, wat heel fijn is. Afra heeft geduld, blijft altijd kalm en is altijd positief. Afra, bedankt voor de leuke lessen en je geduld! Groetjes, Anouk

Anouk Schouten

19-01-2016 slaagde ik dankzij Afra voor mijn examen! Afra neemt de tijd voor je, kan het autorijden erg goed overbrengen en is altijd op tijd. Bedankt voor de prettige tijd! Zeker een aanrader!!

Martijn Apeldoorn

Mijn vrienden raadden mij aan om bij Afra te gaan lessen en hier ben ik ze dankbaar voor. Lessen met Afra was een prettige ervaring. Het was gezellig in de auto en ik was doelgericht bezig om mezelf klaar te maken voor het examen. Afra is erg flexibel met het inroosteren van je lessen, ook dit is een pluspunt! Ik wil Afra heel hartelijk bedanken voor de moeite, het geduld en de gezelligheid in de auto! Groetjes, Robin

Robin Schouten

Afra, Dankjewel voor je lessen. De woorden die bij mij opkomen zijn: Betrouwbaar! Afspraak is afspraak! Duidelijk uitleg! Vriendelijk! en: in 1x geslaagd! Dankjewel, Aldert Zwart

Aldert Zwart

Ook ik ben afgelopen maand in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dankzij Afra! Bij Afra heb ik mij altijd zeer op mijn gemak gevoelt, het waren vaak erg gezellige rijlessen. Afra kijkt goed naar jouw sterke en zwakke punten waardoor ze per les bekijkt wat er opnieuw behandeld moet worden. Dankzij haar lessen had ik al snel het gevoel dat ik de auto onder controle had en kreeg ik al gauw vertrouwen in het rijden! Afra, nogmaals bedankt voor de lessen en de gezelligheid! Groetjes Shanna

Shanna

Afgelopen donderdag in één keer geslaagt met alle dank aan Afra, voor rijschool Afra gekozen omdat ik haar kende als gymleraares uit de basisschool. De kalme maar zeer effectieve aanwijzingen vond ik altijd erg prettig. Met deze module word het tempo bepaalt door je zelf, de dingen die goed gaan worden genoteert maar natuurlijk ook de dingen die je nog een paar keer moet uitvoeren. Elke les kijkt Afra even in dr boekje wat er nog verbertert kan worden, zo word je klaar gestoomt voor je praktijkexamen en met een beetje geluk (wat ik ook had) slaag je in een keer. Bedankt voor alles Afra en succes met de volgende leerlingen! Met vriendelijke groet, Damon

Damon Sprenkeling

Op 18-11-2015 in ene geslaagd voor mijn rijbewijs bij Afa! Bij Afra leer je in stappen autorijden en de lessen zijn persoonlijk, dit is heel fijn. Bedankt voor de lessen! Groetjes Jamie

Jamie

Ik ben afgelopen maandag in 1 keer geslaagd voor mijn rij-examen en dit allemaal dankzij Afra. Ik heb mij vanaf het begin af aan prettig gevoeld naast haar in de auto omdat zij echt persoonlijk aandacht aan haar leerlingen. Zij is duidelijk in wat er verbeterd moet worden maar benoemt ook zeker de punten die goed gaan, waardoor er een balans ontstaat tussen positieve en negatieve feedback. Zij zorgt er vervolgens ook echt voor dat je aan je verbeterpunten kan werken. Daarnaast vond ik het erg fijn dat er pas toetsen worden ingepland op het moment dat je er echt klaar voor bent, waardoor er geen druk op je wordt gezet en je geen examen hoeft te rijden ‘omdat je nou eenmaal een pakket van zoveel lessen hebt gehad’. Verder is Afra altijd erg flexibel met lessen omzetten als je een keertje niet kunt. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden om bij deze rijschool te gaan lessen, ik vond het zelfs jammer toen ik na mijn examen besefte dat ik niet meer op maandagochtend met Afra in de auto zou zitten. Nogmaals heel erg bedankt Afra! Liefs Evi

Evi Rooker

Op woensdag 7 oktober ben ik geslaagd voor mijn praktijk. Op de eerste plaats was ik natuurijk blij dat ik geslaagd was maar toen we naar huis reden besefte ik me dat we nooit meer een rijles zouden hebben. Dit vind ik best jammer want ik heb altijd elke rijles erg leuk gevonden. Altijd wat om over te praten, gelachen maar dan ook weer serieus. Zoals het hoort. Ik ben in 35 lessen geslaagd en volgens mij is dit erg snel, maar dit lag niet aan mezelf. Goede coaching, positieve feedback en vertrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik nu met mijn rijbewijs in handen sta. Ik ben je heel erg dankbaar Afra! Groetjes, Mike

Mike Wesselink

Deze week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan Afra! Omdat ik Afra nog kende van mijn basisschooltijd, en daarnaast een vriendin heel lovend over haar hoorde praten, was mijn keuze snel gemaakt. Ik vond de lessen altijd heel prettig verlopen, Afra heeft goed door waar ze je mee kan helpen. Ze geeft je zelfvertrouwen en wijst je op een hele fijne manier op je fouten, waar je dan direct meer aan gaat werken. Afra kan heel duidelijk uitleggen wat de bedoeling is en waar je uiteindelijk tijdens je examens op wordt beoordeeld. Ik vond de RIS manier heel goed werken, omdat steeds duidelijk is wat je gaat leren en het in stappen gaat. De tussentijdse toets en het examen worden pas gepland als je daar klaar voor bent, wat mij heel veel rust gaf. Kortom, ik zou iedereen Afra aanbevelen, want ik heb super rijlessen gehad! Afra, nogmaals bedankt voor alles!

Eveline Roemer

Leuke lessen ,goed leren autorijden en in 1 keer geslaagd ,top ! Dank je wel Afra !

Thijmen faber

De lessen van Afra waren erg prettig. Ze begeleidt je stap voor stap naar het examen. Uiteraard maak je een hoop fouten, maar gelukkig kon Afra dit altijd heel rustig aangeven. Zo raakte ik weinig in de stress en was ik niet bang om fouten te maken. Daarnaast werd het stappenplan ook heel goed uitgelegd. Wat gebeurt er bij het examen; wat zijn de belangrijkste punten bij mijn theorie-examen, hierbij kreeg ik ook goede boeken om daarvoor te leren. Verder plande ze ook een tussentijdse toets in waardoor ik speciale verrichtingen zoals inparkeren niet meer hoefde te doen tijdens het afrijden. Als laatste was het erg fijn om rijles te hebben bij Afra, omdat het contact tijdens de lessen heel prettig waren en omdat ze heel flexibel was in de rijtijden en ze kon me op verschillende locaties ophalen. Hiervoor wil ik Afra hartelijk bedanken en nog veel succes wensen met alle leerlingen!! Met vriendelijke groeten, Teun

Teun

Ik ben afgelopen week in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Wat ik fijn vond aan de lessen bij Afra is dat alles afgesteld werd op mijn eigen tempo. Wanneer ik ergens moeite mee had gingen we daar extra mee oefenen. Ook werden de TTT en het praktijkexamen pas ingeroosterd toen ik ook het gevoel had dat ik er echt klaar voor was, dit zorgde bij mij voor zelfvertrouwen tijdens de toetsen. Ik heb de lessen als heel leerzaam en prettig ervaren en ik zou Afra dan ook zeker aanraden!

Linsey

Afgelopen woensdag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dit mede dankzij Afra! De persoonlijke begeleiding van Afra heb ik als erg plezierig ervaren, dat maakte het rijlessen ook erg leuk. Ze past het tempo op jouw aan en je wordt rustig en prettig gewezen op de fouten die je maakt en de dingen die je kunt verbeteren. Daardoor werk je op een rustige en prettige manier toe naar je examen. Ik zou Afra dan ook zeker aanraden aan anderen die een rijschool zoeken!

Koen van ’t Boveneind

Ik ben gister in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit namens Afra! Eigenlijk iedere keer was ik zenuwachtig om te gaan rijden, maar op de rustige en fijne manier hoe Afra rijles gaf werden de zenuwen steeds minder. Het werd duidelijk gemaakt als je een fout maakte en hoe je dit de volgende keer beter zou kunnen doen. Ook is het vrij kleinschalig waardoor Afra je persoonlijk kent en waardoor Afra ook flexibel is. Ik ben zeer tevreden over autorijschool Afra en kan het aan iedereen aanraden! Afra bedankt voor alles!

Iris

Afgelopen woensdag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs door de lessen van Afra. Ik heb zeker goed leren autorijden en voel me veilig in de auto. Er wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoelingen zijn en je wordt altijd rustig op je fouten gewezen zodat je deze kunt verbeteren. Ik heb bij autorijschool Afra prettig leren autorijden en daarvoor wil ik Afra nogmaals bedanken. Ook wens ik de volgende lessers bij Afra veel succes! Mvg, Stan

Stan

Afgelopen maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald in minder dan een jaar. Zoals als andere reacties al melden, is Afra erg flexibel, zijn de lessen altijd persoonlijk en rijd je altijd in dezelfde auto. Ik vind erg fijn dat Afra je soms vrij laat en het andere les je elke keer weer bevraagt of corrigeert, ik denk dat dit mij erg geholpen heeft. Door de ervaring die Afra heeft en kan overdragen, heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs heb. Als je dicht tegen het examen aan zit kan je zelf ook zelf inbrengen wat je graag nog zou willen verbeteren. Dit vond ik erg positief! Heb geduld en vergeet niet: beter een les te extra dan een examen extra… 🙂

Ruben

Afgelopen week geslaagd voor mijn rijexamen, in 1 keer. Doordat ik Afra al kende was de keus niet moeilijk om met haar te lessen. De lessen waren altijd persoonlijk en op het tempo van mij afgestemd. Daarnaast waren de lessen altijd gezellig. Contact met Afra liep altijd goed. Afra is erg flexibel waardoor van alles mogelijk is. Met Afra werk je toe naar het examen. Dit werkt veel beter dan dat je werkt naar een datum waarop het examen gepland is. Op dit gebied is Afra erg vrij en neemt ze de tijd die nodig is. Tussendoor biedt Afra ook de kans om de bijzondere verrichtingen al te halen met een tussentijdse toets. Dit is echt een pluspunt waardoor je het examen een stuk rustiger ingaat. Top Afra, heel erg bedankt voor alle leerzame rijlessen en de moeite! Een echte aanrader! Mvg, Patrick

Patrick Grossat

Op 11 december 2014 heb ik mijn praktijkexamen gehaald, met dank aan Afra! Afra kijkt altijd eerst of het klikt tussen de leerling en haarzelf en pas als dat zo is, starten de lessen. Dit was niet alleen fijn, omdat ik mij direct op mijn gemak voelde bij haar, maar ook omdat je bij autorijschool Afra altijd dezelfde lerares krijgt. Dan weet je meteen waar je aan toe bent en Afra zelf natuurlijk ook. Bovendien kijkt Afra naar de leerling, wat hij of zij aankan en wanneer. Alles wordt dus helemaal op jou afgestemd, wat ideaal is. Er hangt dus niet een datum boven je hoofd waarop je moet afrijden, nee, Afra kijkt wanneer jij er klaar voor bent. Afra, ik ben blij dat ik nu met een zeker en vertrouwd gevoel mijn eigen weg kan gaan. Heel hartelijk bedankt voor je inzet en je begeleiding, een betere lerares had ik mij niet kunnen wensen! Ruben Bijl.

Ruben Bijl

Gister mogen afrijden en in 1 maal geslaagd, en dit met grote dank aan de rijlessen van Afra zelf. Je weet duidelijk waar je al wel of waar je nog niet aan toe bent, en hierdoor krijg je duidelijk te weten op welke punten je jezelf nog moet/kunt verbeteren. Ook de aanwijzingen van Afra zijn altijd nuttig en plezierig om aan te horen, je zult dus zeker niet met tegenzin je rijlessen hoeven te volgen. Toen ik mijn eerste rijles volgde voelde ik mezelf gelijk op mijn gemak, en dit is tot de allerlaatste minuten van mijn rijlessen zo gebleven. Ik zou deze rijschool ook zeker willen aanraden aan ieder ander die zijn best wilt doen zijn rijbewijs te behalen. Dat ik mijn examen in 1 maal heb gehaald komt niet omdat ik al veel ervaring met autorijden had, want ook ik moest helemaal onderaan beginnen. De stuk voor stuk nuttige en plezierige lessen van Afra hebben mij tot een veilige bestuurder van de openbare weg gemaakt. Afra, nogmaals bedankt voor alle moeite. Met vriendelijke groet Tom

Tom

Gisteren (17 november) heb ik mijn rijbewijs gehaald! Dit was mede te danken door de goede rijlessen die ik van Afra heb gehad. Tijdens de lessen heb ik veel geleerd. De aanwijzingen die ik kreeg waren altijd heel duidelijk, realistisch en rustig. De lessen waren niet alleen heel leerzaam, ook heel erg plezierig en gezellig. Afra, heel erg bedankt voor alle moeite die u voor mij heeft genomen! Ik raad iedereen aan om net als ik ook voor Rijschool Afra te kiezen. Met vriendelijke groeten, Arno

Arno Admiraal

ik ben gisteren in 1 keer geslaagd voor me praktijk, omdat afra goed kijkt naar je verbeter punten in het auto rijden en omdat je altijd van dezelfde persoon les hebt in dezelfde auto. ik heb een leuke en plezierige tijd gehad en zou deze rijschool zeker aanraden ;). groetjes Mariska

Mariska Dekker

Vorige week donderdag 3 juli, heb ik m’n rijbewijs gehaald en in 1 keer, dat komt daardat ik een lessen pakket heb gevolgd bij afra en elke les heb ik wat aan gehad en het was ook plezierig rijden, wat ook gezegd moet worden vind ik is dat het ook een lekker autootje was waar ik in reed hoor! Ik raad iedereen aan om bij afra uw rijlessen te nemen dan komt het helemaal goed! Nogmaals heel erg bedankt afra voor de lessen en bedankt dat ik in 1 keer geslaagd ben 😉

Ramon

Een halve week geleden heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald. Om als 17-jarige in een keer te slagen is toch heel wat. De rustige, maar duidelijke aanwijzingen hebben mij goed geholpen. Nog heel erg bedankt Afra!

Anika

Geweldig! Heb ik zelf op 45 jarige leeftijd in november in een keer mijn rijbewijs gehaald, vandaag is mijn 17 jarige dochter in een keer geslaagd voor haar rijbewijs bij autorijschool afra!

Nonja

2 weken geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren altijd leuk, en had elke keer weer zin om te lessen. Ook vooral omdat ze voor een praatje klaarstaat, opbouwende kritiek geeft en erg duidelijk is. Afra let veel op de details en zorgt dat je er helemaal klaar voor bent. Afra is ook flexibel met lestijden. De RIS-methode vond ik ook erg prettig. Je kan na of voor de lessen nog goed lezen hoe je de handelingen precies uitvoert. Ik ben zeer tevreden en raad daarom iedereen aan om dezelfde keuze te maken. Afra bedankt! Mvg, Lars

Lars

Op vrijdag 2 mei ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik vond de lessen bij Afra erg prettig. Ze is erg positief ingesteld en geeft dan ook goede opbouwende ‘kritiek’. Vanaf het eerste moment dat ik in de auto stapte voelde het goed. Afra stemt de lessen persoonlijk op je af en zorgt er zo voor dat je met een goed gevoel een les begint. Ook gaat het inplannen van de lessen erg makkelijk. Je rijdt veel examenroutes waardoor je goed voorbereid bent op het examen. Daarnaast is de tussentijdse toets natuurlijk ook erg handig, zo weet je wat je te wachten staat. De RIS-methode is mij ook goed bevallen. Je leert stapje voor stapje wat nieuws en thuis kun je nog eens rustig nalezen wat je in de les gedaan hebt. Afra heel erg bedankt voor de rijlessen! Groetjes Roos

Roos

Eergisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn autorijexamen! Afra, bedankt voor de goede begeleiding!!

Merel

In 35 lessen ben ik in één keer geslaagd. Door de goede begeleiding van Afra is het allemaal goed gegaan. Als er iets niet helemaal goed ging tijdens de lessen dan was Afra bereid om plezierig te corrigeren. Al bij de eerste dag mag je de weg op. Top! Aanrader voor iedereen. Afra staat altijd open voor een praatje, je vermaakt je altijd bij haar in de auto!!

Joep Molenaar

Vandaag is het twee weken geleden dat ik als 17 jarige in één keer geslaagd ben voor mijn rijexamen! Sinds een week heb ik mijn rijbewijs in bezit en ben ik aan het rijden met mijn begeleiders. Ik heb de rijlessen bij Afra als leuk, leerzaam en vooral gezellig ervaren! Afra is een goede rij-instructrice en lerares. Ze neemt echt de tijd voor je, legt alles heel duidelijk uit en bereid je goed voor op het rijexamen. De RIS-methode is mij bovendien erg goed bevallen. Voor of na de lessen kun je zo alle handelingen of situaties nog eens doorlezen. Ik vond het zeker ook heel fijn om een tussentijdse toets te doen bij het CBR. Omdat ik mijn vrijstelling voor de bijzondere manouevres al had en wist wat mij te wachten stond ging ik daardoor ontspannen en met vertrouwen mijn rijexamen in. Ik kan iedereen aanraden om bij autorijschool afra te gaan lessen! Bedankt Afra!!

Celine Ruiter

Na twee keer examen gedaan te hebben ben ik vorige week geslaagd voor mijn praktijkexamen!! Ik heb erg genoten van de fijne lessen die ik elke week kreeg. Afra zorgt voor een fijne sfeer tijdens de lessen en is erg flexibel met de lestijden. Ze helpt je goed en zorgt dat elke onzekerheid over je rijgedrag verdwijnt . Ik ben zeer tevreden en raad deze rijschool zeker aan! Afra, nogmaals bedankt!

Esther Kolder

Afgelopen vrijdag ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen auto. Bij Afra voelde ik me altijd goed in de auto en dit maakte ook dat ik altijd weer zin had in de volgende les. Ze was altijd erg duidelijk en ze wist precies waar ik nog aan moest oefenen en wat al goed ging. Wat ook heel prettig aan Afra is dat ze heel flexibel is met lestijden. Ik ben erg blij dat ik voor autorijschool Afra heb gekozen en ik raad het ook zeker aan. Afra bedankt!!!

Perry Warmenhoven

Vorige week woensdag ben ik in één keer geslaagd voor mijn Rijbewijs. Als 17-jarige had ik niet het idee dat ik zou gaan slagen maar afra gaf het vertrouwen en dat loonde. Ik ben ook erg blij hoe het hele proces is verlopen. Ik vond de kleinschaligheid van de rijschool fijn door de betrokkenheid die er onstond. Je voelt je altijd op je gemak in de auto door de rust die afra uitstraalt. Ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs via autorijschool afra heb gehaald. Afra bedankt!

Nick Visser

Afgelopen maandag ben ik in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Na een pakket van 30 lessen te hebben genomen, werd ik goed voorbereid op de tussentijdsetoets en het examen. Tijdens de lessen van Afra werd ik goed geholpen bij wat ik nodig had, ze wist precies waar je nog aan moest werken om er zeker van te zijn dat je ging slagen. Als ik een keer niet kon of ik wilde een les verplaatsen, dan was dat altijd zo geregeld via een sms-je. Afra staat garant voor slagen en is dus zeker een aanrader! Afra bedankt voor alle rijlessen, Bram

Bram Vendel

Vorige week woensdag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, na een pakket van 30 lessen. Ook ik heb vroeger gymles gehad van Afra en dat was eigenlijk de reden om voor haar rijschool te kiezen. De rijlessen zijn mij heel erg goed bevallen. Het is zeer prettig lessen bij Afra. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je word goed voorbereid op je tussentijdse toets en je examen. Wat ook heel prettig is, is dat Afra heel flexibel is met lestijden. Dus als je keertje niet kan, dan wordt er gezocht naar een oplossing. Al met al ben ik heel blij dat ik bij Afra gelest heb. Zeker een aanrader dus! Afra nogmaals bedankt voor de rijlessen, Groetjes van Wout.

Wout Kalf

In november heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Op de basisschool had ik gymles van Afra, samen met goede recensies van andere was dit de reden om voor haar rijlessen te kiezen. De lessen met Afra zijn me erg bevallen. Ik hoefde niet moeilijk te doen met lestijden, en als ik een keer verhinderd was dan was dat geen probleem. Afra legt rustig en duidelijk uit, je wordt goed voorbereid op de tussentijdse toets en het examen. Afra is dus zeker een aanrader! Afra bedankt voor de rijlessen, Gr. Freek

Freek van der Werff

Superblij ben ik nu ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik vond het lessen bij Afra heel prettig. Afra legt alles rustig en duidelijk uit en is altijd heel positief. Hoewel ik in Den Haag studeer en soms lange dagen maak was het nooit een probleem om af te spreken, daar is Afra heel flexibel in. Ik vond het ook heel fijn om altijd dezelfde instructeur te hebben en in dezelfde auto te rijden, soms hoor je wel van mensen dat ze aldoor een andere instructeur hebben, dat lijkt mij een groot nadeel. Dus Afra dank je wel

Thijs de Boer

Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ik ben (al) 45 jaar en had niet verwacht ooit nog mijn rijbewijs te halen. Maar dankzij de rustige en duidelijke lesmethode bij Afra ging het heel goed! Mijn dochter van 17 rijdt ook bij Afra, maar dit is ook een heel fijne rijschool als je iets ouder bent en al je hele leven denkt dat rijden niks voor jou is. Ik ben er van overtuigd dat Afra iedereen kan leren auto rijden op een positieve, leuke manier!

Nonja

Gisteren ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik ben goed voorbereid door het RIS programma en de verschillende toetsen hierbij. Tijdens mijn examens was ik (bijna) niet zenuwachtig door de lessen die ik bij Afra had. Voor iedereen die nog moet beginnen met rijden, het is een aanrader om dat hier te doen. Veel succes iedereen!

Daphne

Op 12 september 2013 ben ik geslaagd voor mijn rijexamen, dit is mede te danken aan Afra. Door de rijlessen die ik van Afra had, ben ik zo goed mogelijk voorbereid op de tussentijdse toets en het examen. Ook was de tussentijdse toets voor mij zeer handig, hierbij leer je hoe een examen is opgesteld, wat je moet doen en je leert de spanning kennen. Tijdens de rijlessen van Afra krijg je goed en geconcentreerd les, ook let zij goed op wat jij doet en corrigeert je goed. Wanneer je klaar bent voor je rijexamen word je er als het ware voor klaargestoomd om biet alleen tijdens je rijexamen goed en verantwoord te kunnen rijden, maar ook nadat je klaar bent met de rijlessen. Ik had ongeveer dertig lessen nodig. Ik heb nu al sinds vorige week maandag mijn rijbewijs in handen en heb al ongeveer 700 kilometer gereden. Nu merk ik wat voor waarde de lessen van Afra hebben gehad, een hele grote. Naast dat ik veel heb geleerd, ben ik ook verantwoord de weg op gestuurd. Bedankt voor de rijlessen, de leermomenten en de gezelligheid. Groetjes Tris

Tristan Wesselingh

Ik ben superblij dat ik op mijn 54e mijn rijbewijs heb gehaald, mede dankzij de inzet en het vertrouwen dat Afra mij gaf tijdens de lessen. De tussentijdse toets was een prettige manier om te wennen aan het examen. Bedankt Afra voor de basis die je hebt meegegeven, nu mag ik het zelf doen! Ik kan iedereen aanraden bij Afra te gaan rijden!

Marleen van Eijk

Rijschool Afra biedt flexibele, gezellige en persoonlijke rijlessen, waarin je alles kunt vragen. Je rijdt zoveel mogelijk routes die je echt op je examen kunt krijgen en wanneer je iets extra wilt oefenen kun je dit altijd aangeven. Afra zorgt ervoor dat je vertrouwen krijgt in je rijvaardigheid en ze zal duidelijk aangeven wanneer er iets wel/ niet goed gaat. Ik ben na 30 lessen in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Afra, nogmaals hartstikke bedankt! Groetjes, Naomi

Naomi Wijker

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald, in twee keer! Dankzij Afra heb ik enorm leuke, ontspannen en leerzame lessen gehad. Ik vind Afra heel persoonlijk en vriendelijk, en ze heeft me goed en veilig leren autorijden. Daarnaast heeft Afra me heel goed op de examens en de tussentijdse toets voorbereid! De RIS-methode is me ook erg goed bevallen. Dit omdat je goed kunt bijhouden hoe ver je gevorderd bent. Daarnaast kun je je goed voorbereiden op de lessen, door alvast de handelingsscripts te lezen die in de rijlessen aan bod komen. Ik raad iedereen aan om rijles te nemen bij Afra! Afra, nogmaals bedankt voor de gezellige tijd!

Marleen

September vorig jaar ben ik bij Afra met rijlessen begonnen. Ik heb er jaren tegen op gezien maar vond dat het er nu toch maar eens van moest komen. Achteraf is het me ontzettend mee gevallen. Na 46 uur les en een tussentijdse toets ben ik vorige week in één keer geslaagd! Ik heb Afra als een zeer prettige instructeur ervaren met veel geduld, duidelijke aanwijzingen en persoonlijke aandacht. Uiteindelijk heeft ze me net dat beetje zelfvertrouwen weten te geven dat ik nodig had om te slagen. Afra bedankt voor de gezellige lessen en voor wie opzoek is naar een rijschool ik kan Afra zeker aanraden.

Maaike

Eind augustus ben ik met mijn rijlessen bij Autorijschool Afra begonnen. Ik had nog totaal geen rijervaring. De lessen van Afra zijn helder, duidelijk en heel persoonlijk. Ze blijft rustig en neem alle tijd voor je. Ook is ze heel flexibel met afspreken, waardoor het goed te combineren was met school. Verder vond ik de RIS-methode erg fijn, omdat je dan kunt zien hoever je al bent met je rijvaardigheden. Ik ben blij dat ik de tussentijdse toets heb gedaan. Ik was hiervoor erg zenuwachtig, maar hierdoor weet je wel waar je aan toe bent voor het echte examen, waar ik uiteindelijk een stuk minder zenuwachtig heen ging. En de vrijstelling voor bijzondere manouvres is naatuurlijk erg fijn! Ik heb een hele leuke en gezellige tijd gehad met Afra en raad zeker iedereen aan om bij haar rijlessen te nemen!

Julie van Amstel

Ik ben vlak voor de zomervakantie begonnen met lessen, na enkele tips van mensen met positieve ervaringen bij Autorijschool Afra heb ik besloten om hier mijn rijlessen te gaan nemen. De eerste lessen zijn het spannendst maar door de goede begeleiding van Afra was die spanning zo weer weg. Ik heb het erg prettig gevonden om Afra naast mij te hebben in de auto. Ze neemt de tijd voor je als je ergens moeite mee hebt, het is nooit saai en daarnaast is ze ook nog erg flexibel. Na 40 lessen en een tussentijdse toets (aanrader) ben ik vorige week in een keer geslaagd. Ik zou iedereen aanraden om bij Afra rijlessen te nemen. Ook wil ik Afra nog bedanken voor de tijd en moeite die ze er in heeft gestoken! Daan

Daan Bakker

Vlak voor mijn examens in mei, ben ik begonnen met lessen bij Afra. Het begon al leuk, de eerste les, altijd spannend natuurlijk. Maar Afra was heel aardig, en het was niet formeel. Toen heb ik in de vakantie lekker gereden, en ben ik in een keer geslaagd (twee weken terug alweer). Ik had geen tussentijdse toets gedaan, omdat mijn schema dat helaas niet toeliet, maar toch zorgde Afra ervoor dat ik goed voorbereid was op mijn examen. Bij Afra leer je in weinig tijd, goed en veilig rijden. En ze maakt het nog leuk ook! Kortom, ik raad iedereen aan om bij Afra zijn/haar rijbewijs te halen. Ik wil Afra ook nog van harte bedanken voor de rijlessen!Sander

Sander de Ruiter

Dankzij Afra ben ik binnen mijn lessenpakket van 30 lessen in één keer geslaagd. De lessen waren altijd heel prettig en leerzaam, omdat Afra altijd de tijd neemt om alles goed uit te leggen en wat voor mij vooral belangrijk is, is dat ze dat altijd heel rustig en persoonlijk doet. De voorbereiding op de tussentijdse toets en het examen is heel goed en daardoor ga je met meer rust en vertrouwen je examen in. Ik zou zonder twijfel iedereen aanraden bij Autorijschool Afra te lessen.  Suzanne

Suzanne Robertson

Ik heb met veel plezier rijles gehad bij Afra. In juni begonnen, in de vakantie bijna iedere dag gelest, in september wat minder door mijn studie en gisteren heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Voor het examen was ik niet zenuwachtig, doordat ik al een tussentijdse toets had gedaan (zeer aan te raden) en dus de procedure al kende. Afra heeft me geleerd om lekker te rijden, dat wil zeggen, goed opletten en scannen, maar tegelijkertijd ook lachen en praten. Dankzij de duidelijke uitleg heb ik goed leren rijden en ben ik geslaagd binnen de lessen van mijn pakket. Veel vrienden van mij hebben bij Afra gereden en waren positief. Ikzelf wil Afra ook van harte aanbevelen als rijschool.  Noortje

Noortje Wijker

Autorijschool Rohling
Het Maalwater 9c
1852 RH Heiloo

mobiel : 06 40 46 27 62
e-mail: info@autorijschoolrohling.nl
Kamer van Koophandel: 37159296

Rekeningnummer

Afra Rohling NL91 KNAB 0256 6652 14


Autorijschool Rohling is R.I.S. gecertificeerd, R.I.S. is aanbevolen door het CBR